Tanácsadás

Jelentős tapasztalatunk van különböző gépészeti, ipari és üzleti problémák informatikai megoldásában, ezért jól meg tudjuk határozni az ügyfelünk számára kínálkozó lehetőségeket a továbbfejlődésre.

Részletes felmérés

Amikor egy új partnerrel kerülünk kapcsolatba, az első lépések nagyon hasonlítanak ahhoz, mint amikor egy új kolléga érkezik egy céghez. Tökéletesen felmérjük, hogy az adott partnernél milyen folyamatok zajlanak, mik az erőforrásai, mi a probléma jellege.

Ötletelés

A Lexunit ügyfelei legritkább esetben fordulnak hozzánk kulcsrakész megoldások terveivel, konkrét megrendelésekkel. A folyamat minden pontján közösen ötletelünk, és jellemzően mi magunk javasoljuk azokat a megoldásokat, amelyeket aztán meg is rendel az ügyfelünk és elkezdődik a konkrét megvalósítás.

Proof Of Concept

A Proof of Concept időszakban igazoljuk, hogy a feltételezésünk helyes. A cél az, hogy előállítsunk egy modellt, amiből világosan kiderül, hogy a problémát meg lehet oldani a rendelkezésre álló erőforrásokkal és időkeretben. Ez nem prototípus, vagy alfa verzió, csak egy modell, amivel elkerülhetjük azt, hogy a fejlesztés elindulása után, jelentős energia befektetésével és sok idő elteltével derüljön csak ki, hogy az elméleti megoldás a gyakorlatban nem bizonyul megfelelőnek. A Bizonyíték előállítása után elindul a konkrét fejlesztés.

Integrálódás

A Lexunit egy “Külső-Belső” részegységgé válik a partnercégben, harmonikusan illeszkedve a folyamatokhoz. Mindig van egy dedikált szakértő, aki gyakorlatilag minket képvisel az ügyfél üzleti működésében, és aki gondoskodik a tökéletes kommunikációról, a projekt sikeres zárásáig.

Kapcsolat

Éljen az ingyenes konzultáció lehetőségével

Vegye fel velünk a kapcsolatot már ma! 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

A lexunit telefonszáma: