Mesterséges Intelligencia

A Lexunit évekkel ezelőtt elkötelezte magát arra, hogy a lehető legjobb AI-rendszerekkel segítse az ipari és kereskedelmi döntéshozókat. A lehetőségek korlátlanok.

Döntéstámogatás

Egy jól felépített adatelemző rendszer képes komplex kihívásokat is könnyen átlátható döntési pontokká alakítani, ezzel jelentős időt takarítva meg a legmagasabb szintű üzleti döntéshozók számára.

Prediktív Karbantartás

Minimalizáljuk a karbantartási leállásokra fordított időt és a meghibásodások esélyét egyszerre.

Gépi látás (Computer vision)

Változatos minőségbiztosítási, biztonságtechnikai, és minden más területen is alkalmazható technológia, ahol rendelkezésre áll kamerakép, vagy bármilyen videófelvétel.

Természetes Nyelvfeldolgozás (NLP)

Írott szövegek vagy hangfelvételek intelligens elemzése, kategorizálása, okos keresés, szövegalapú öntanuló rendszerek építése.

Blog

Mi kell ahhoz, hogy egy cég sikeresen éljen a Mesterséges Intelligencia lehetőségeivel? - I. rész

Nem meglepő, hogy a cégek világszerte és ipari területtől függetlenül fontolgatják az AI használatát. Viszont akadnak még vállalatvezetők, akik szkeptikusak, hiszen mesterséges intelligencia-projektek nem mindig hozzák azt az eredményt, amit várnak tőlük.

Computer Vision / Machine Vision: mit jelent a Gépi Látás, és mire lehet felhasználni?

Az adatok értékeléséből, elemzéséből értékes következtetéseket lehet levonni, és akár predikciókat is megfogalmazni. Adat számtalan módon keletkezhet, az egyik lehetséges út az, amire mi vizuális információként gondolunk, ám a gépek világában ez jóval komplikáltabb kérdés. A gépi látás felhasználási területe viszont dinamikusan fejlődik, ezért ebben a posztban összefoglaljuk, mire használható

A szoftverfejlesztés lépései - AI a kódolásban

A “felhő” most már évtizedes múltra tekint vissza, és úgy lett a mindennapjaink része, hogy sokszor nem is teljesen egyértelmű, mit értünk alatta. Ebben a cikkben minden alapkérdést tisztázunk, bemutatjuk a legjobb felhőszolgáltatásokat, és azt, milyen szerepe és lehetősége van a mesterséges intelligenciának ebben a helyfüggetlen technológiában

Technológiák amiket használunk

Numpy/Scipy

Pandas

Scikit-learn

Tensorflow

PyTorch

Python

AWS

Google Cloud

Azure

Docker Swarm

Kubernetes

Node.js

Microservices

Docker

Mongodb

Python

Angular.js

React.js

Vue.js

Javascript

Partnereink mondták

Kapcsolat

Éljen az ingyenes konzultáció lehetőségével

Vegye fel velünk a kapcsolatot már ma! 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

A lexunit telefonszáma: