Egyedi szoftverfejlesztés

Nálunk nincsenek sablonmegoldások, csak pengeéles, az adott feladatra optimalizált kód. Minden ügyfél különböző, minden projekt egyedi, de a példa kedvéért bemutatunk néhány lehetséges módot az együttműködésre:

Webes alkalmazások fejlesztése

Kompromisszummentes mérnöki precizitással építjük meg az ügyfeleink webes aktivitásaihoz szükséges felületeket és eszközöket. A fejlesztései metódusunk fő alappillérei: a skálázhatóság, a modularitás és a karbantarthatóság.

Felhőalapú szolgáltatás-fejlesztés

Egyedi felhőalapú rendszerek fejlesztésével is foglalkozunk, ezek számtalan előnyt tudnak biztosítani a távelérés területén, például részletes képet adnak a szerver állapotáról, vagy bármikor, rugalmasan lehet módosítani a rendelkezésre álló kapacitásokat, az éppen aktuális adatforgalmi igényeknek megfelelően.

IT Outsourcing

IT feladatot átvállalunk ügyfeleinktől, pontosabban dinamikusan igénybevehető fejlesztői kapacitásokat kínálunk partnereinknek. Ez kiváló megoldás lehet minden cég számára akkor, amikor hirtelen lenne szükség egy új projekt miatt fejlesztőkre, illetve amikor az átmenetileg szükséges extra munkerő költsége hosszabb távon megtérül.

Kapcsolat

Mi kell ahhoz, hogy egy cég sikeresen éljen a Mesterséges Intelligencia lehetőségeivel? - I. rész

Nem meglepő, hogy a cégek világszerte és ipari területtől függetlenül fontolgatják az AI használatát. Viszont akadnak még vállalatvezetők, akik szkeptikusak, hiszen mesterséges intelligencia-projektek nem mindig hozzák azt az eredményt, amit várnak tőlük.

A szoftverfejlesztés lépései - AI a kódolásban

A digitális ipar már több, mint fél évszázados múltra tekint vissza. A szoftverfejlesztés a 70-es és 80-as években kezdett erőre kapni, de az internetes technológiák fejlődésével új szintre lépett és most már szinte teljesen körülvesznek minket a különböző digitális eszközök, amelyek működését legalább néhány sornyi programkód vezérli.

A legjobb felhő alapú szolgáltatások

A “felhő” most már évtizedes múltra tekint vissza, és úgy lett a mindennapjaink része, hogy sokszor nem is teljesen egyértelmű, mit értünk alatta. Ebben a cikkben minden alapkérdést tisztázunk, bemutatjuk a legjobb felhőszolgáltatásokat, és azt, milyen szerepe és lehetősége van a mesterséges intelligenciának ebben a helyfüggetlen technológiában

Technológiák amiket használunk

AWS

Google Cloud

Azure

Docker Swarm

Kubernetes

Node.js

Microservices

Docker

Mongodb

Python

Angular.js

React.js

Vue.js

Javascript

Numpy/Scipy

Pandas

Scikit-learn

Tensorflow

PyTorch

Python

Partnereink mondták

Kapcsolat

Éljen az ingyenes konzultáció lehetőségével

Vegye fel velünk a kapcsolatot már ma! 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

A lexunit telefonszáma: