Szolgáltatásaink

Egyedi szoftverfejlesztés

Nálunk nincsenek sablonmegoldások, csak pengeéles, az adott feladatra optimalizált kód. Minden ügyfél különböző, minden projekt egyedi, de a példa kedvéért bemutatunk néhány lehetséges módot az együttműködésre:

Webes alkalmazások fejlesztése

Kompromisszummentes mérnöki precizitással építjük meg az ügyfeleink webes aktivitásaihoz szükséges felületeket és eszközöket. A fejlesztései metódusunk fő alappillérei: a skálázhatóság, a modularitás és a karbantarthatóság.

Felhőalapú szolgáltatás-fejlesztés

Egyedi felhőalapú rendszerek fejlesztésével is foglalkozunk, ezek számtalan előnyt tudnak biztosítani a távelérés területén, például részletes képet adnak a szerver állapotáról, vagy bármikor, rugalmasan lehet módosítani a rendelkezésre álló kapacitásokat, az éppen aktuális adatforgalmi igényeknek megfelelően.

IT Outsourcing

IT feladatot átvállalunk ügyfeleinktől, pontosabban dinamikusan igénybevehető fejlesztői kapacitásokat kínálunk partnereinknek. Ez kiváló megoldás lehet minden cég számára akkor, amikor hirtelen lenne szükség egy új projekt miatt fejlesztőkre, illetve amikor az átmenetileg szükséges extra munkerő költsége hosszabb távon megtérül.

Technológiák amiket használunk

  • Cloud
  • Back end
  • Front End
  • Machine learning

AWS

Google Cloud

Azure

Docker Swarm

Kubernetes

Node.js

Microservices

Docker

Mongodb

Python

Angular.js

React.js

Vue.js

Javascript

Numpy/Scipy

Pandas

Scikit-learn

Tensorflow

PyTorch

Python

Partnereink mondták

Kapcsolat

Éljen az ingyenes konzultáció lehetőségével

Vegye fel velünk a kapcsolatot már ma! 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

A lexunit telefonszáma: