MESTERSÉGES INTELLIGENCIA ALAPÚ AUTOMATIKUS ADATKINYERÉS DIGITALIZÁLT SZERZŐDÉSEKBŐL

A Lexunit Zrt. által fejlesztett innovatív, mesterséges intelligencia alapú szoftver jelentős előnyöket nyújt azoknak a vállalatoknak, ahol nap mint nap hatalmas mennyiségű adatot, konkrétan szerződéseket kell digitalizálni, ill. feldolgozni, és szeretnék csökkenteni ezen folyamatok idő-és erőforrás-igényességét.

A szoftver automatizmus alkalmazásával és felhasználóbarát megjelenésével teszi lehetővé a gyors és hatékony információrögzítést és feldolgozást. Olyan kulcsinformációk pillanatok alatt történő kinyerésére képes, mint például a szerződő felek neve, szerződésben szereplő összegek, cégjegyzékszám, adószám, stb.

A megoldás nagyban csökkenti a repetitív, adminisztratív terheket és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az igazán fontos feladatokra koncentráljanak. Annyi a teendő, hogy feltöltjük a feldolgozni kívánt szerződésről készült képeket az alkalmazás felületére, majd egy gombnyomással futtatjuk a szoftvert és már meg is kapjuk az eredményt. Az eredményeket a felhasználó ellenőrzi, ill. lehetősége van szerkeszteni is azokat.

Összességében tehát, számottevő idő- és erőforrás-megtakarítás érhető el a vállalatok számára, ezáltal növelve a termelékenységet.

A 00072 számú projekt a Kulturális és Innovációs Minisztérium Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Alapból nyújtott támogatásával, a 2020-1.1.1-KKV-START-2020 pályázati program finanszírozásában valósult meg.