DALL·E 2024-01-15 18.21.58 - An image that symbolizes the connection between AI and business, designed in a simple, vector graphics style, resembling a logo with sharp features. T

Ne hagyd ki az AI felmérésünket!

Használd ki ingyenes felmérésünket, és fedezd fel, hogyan profitálhat vállalkozásod a Generatív AI technológiájából!

A PwC által készített felmérés szerint a megkérdezett vezetők 44%-a jelezte, hogy 2024-ben cégük valamilyen formában be fogja vezetni a Generatív mesterséges intelligenciát.

DALL·E 2024-01-15 18.21.58 - An image that symbolizes the connection between AI and business, designed in a simple, vector graphics style, resembling a logo with sharp features. T

Mi vár Rád?

Felmérésünk során az alábbi három lépéses folyamaton haladunk végig.

1. Folyamatok elemzése

Ebben a kulcsfontosságú lépésben először megértjük az üzleti és munkafolyamataidat, majd azonosítjuk azokat a területeket, ahol a mesterséges intelligencia bevezetése jelentős értéket képes létrehozni. Különös figyelmet fordítunk az ismétlődő, adatalapú feladatokra és a kreatív potenciált fokozó lehetőségekre.

2. Infrastruktúra értékelése

Ez a lépés is egy vizsgálatot tartalmaz, amely során részletesen megismerjük céged jelenlegi hardver- és szoftvereszközeit, valamint adattárolási megoldásait. Miért fontos ez? Mert ezek az alapok kulcsfontosságúak a Generatív AI technológiák sikeres integrálásához.

3. Jelentés készítése

A folyamatok, valamint az infrastruktúra elemzését követően összeállítunk egy riportot az eredményekről. Ez a jelentés tartalmazza a Generatív AI bevezetésének lehetséges területeit, előnyeit és kihívásait, valamint az esetlegesen szükséges infrastruktúra frissítésekre vonatkozó ajánlásokat.

Amennyiben szeretnél többet megtudni, jelentkezz az űrlap kitöltésével.

Ügyfeleink, akik megbíztak bennünk

Rólunk mondták

Hungary, 1136 Budapest, Tátra street 15/A.

United States 1065 SW 8th St, Unit #511, Miami, FL 33130, US

Copyright © 2023 Lexunit Zrt.. All rights reserved.

A lexunit telefonszáma: