Lexunit

Webfejlesztés

Szoftverfejlesztő gépészmérnökök vagyunk, erős ipar 4.0-ás fókusszal. Nem csak értjük, áthidalni is képesek vagyunk a gépészet és az informatika közötti távolságot. A mérnöki oldalról pontosan látjuk a gyártással kapcsolatos teendőket, melyekre fejlesztőként hatékony, egyedi szoftveres megoldásokat kínálunk.

Ahogy az információs technológia egyre szorosabban összefonódik az automatizálással, alapvetően változnak meg a gyártási folyamatok. A technológiai trendek folyamatosan fejlődnek, mi pedig nem csak figyelemmel kísérjük, de értjük és használjuk is legújabb innovatív megoldásokat. Az ipari alkalmazásfejlesztéstől a felhőalapú megoldásokon át a mesterséges intelligencia alapon működő megoldásokig minden részterületen naprakész tudást és szolgáltatáscsomagokat biztosítunk partnereinknek.

Minden esetben az adott projekthez választjuk a legmegfelelőbb technológiát – ahelyett, hogy a technológiára erőltetnénk rá a feladatot. Megoldás-fókuszunk lényege, hogy ne a partnereink elvárásain kelljen módosítani, hanem azokhoz igazítsuk a technikai hátteret és a megoldást.

A tiszta, egyenes, átlátható folyamatokban hiszünk, és munkánkat is eszerint végezzük. A mérnöki szemlélet, a humánerőforrás-bázis és a strukturált gondolkodásmód együttes garanciát jelent arra, hogy a Lexunitnál a komplex feladatokat is a legmagasabb minőségben végezzük el.

Használt Technológiák

A projektjeinkben használt Front és Backend technológiák előfordulása

Angular
100%
Node.js
100%
React.js
100%
Microservices
100%
Vue.js
90%
Docker
70%

Szolgáltatások

Kapcsolat

Szeretne megismerkedni velünk? Üzenjen itt

Elérhetőség

1089 Budapest, Benyovszky Móric utca 2
+36 20 327 0580