Lexunit

Mesterséges Intelligencia

Mesterséges intelligencia alapú támogató rendszerek fejlesztése
Sok szempontból még ma is megfoghatatlan téma a mesterséges intelligencia, pedig ez nem sci-fi, napjainkban, az automatizálás korában leginkább a gépek logikus, egyre kifinomultabb gondolkodásra és tanulásra való képességét jelenti. Korábban nem ismert, vagy csak sokkal bonyolultabban elvégezhető folyamatokat képes ez a technológia megfelelő előkészítést követően biztosan és gyorsan elvégezni. A Lexunit a mesterséges intelligencia tanácsadás mellett az alábbi területeken nyújt hatékony segítséget partnereinek:

  • Ipari adatelemzés és mesterséges intelligencia fejlesztés
  • Egyedi mesterséges intelligencia alapú megoldások fejlesztése
  • Gépi tanulás
  • Természetes nyelvfeldolgozás
  • Gépi látás

Ipari megoldások

Gyártósori adatelemzés és mesterséges intelligencia fejlesztés, többek között váratlan gyártósori leállással kapcsolatos problémákra. Adatgyűjtés PLC-ről; adatok alapján predikció adása a váratlan gyártósori leállást elkerülve. A predikció alapján az operátorok képesek időben beavatkozni a folyamatba.

Személyes egyeztetést követően megismerkedünk a probléma részleteivel, végigvesszük a technológiai kérdéseket. A biztosított gyártósori adatokat szűrjük, letisztázzuk majd analízist végzünk. Az összegyűjtött információk alapján kijelöljük a lehetséges megoldási irányokat, majd elkészítjük a specifikációt. Igény esetén megvalósíthatósági tanulmányt készítünk, ahol külöböző mesterséges intelligencia modelleket hozunk létre, majd prezentáljuk, hogy milyen elképzelések mentén pontosan milyen javulás várható. Sikeres megvalósíthatósági tanulmány esetén az eddigi elért eredményeket alapul véve megkezdődhet a projekt teljes kivitelezése.

Használt Technológiák

Python
100%
Tensorflow
100%
Keras
90%
Docker (Microservices)
100%
Tensorflow serving, gRPC, REST
95%
RayTune
90%

Szolgáltatások

Kapcsolat

Szeretne megismerkedni velünk? Üzenjen itt

Elérhetőség

1089 Budapest, Benyovszky Móric utca 2
+36 20 327 0580